Tehnična služba

Tehnična služba zajema službo vzdrževanja, recepcijo in pralnico.

 

Služba vzdrževanja skrbi za nemoteno delovanje opreme in naprav v Domu, opravlja različna vzdrževalna dela in skrbi za urejeno okolico Doma. Veliko pozornosti namenimo varnosti naših stanovalcev, zato redno pregledujemo pravilno delovanje naprav za požarno varnost in osebnih dvigal, pomembno vlogo pripisujemo tudi učinkoviti rabi energije. Receptorji sproti vpisujejo okvare v knjigo popravil in v nujnih primerih pokličejo vzdrževalca.

 

Receptorji so prvi stik s stanovalci in svojci ter drugimi obiskovalci. Prijazno vas pozdravijo in usmerijo. Vzamejo si čas za naše stanovalce, se z njimi pogovorijo in jim pomagajo.

 

V pralnici šivilja in perice vsak dan operejo, zlikajo, zašijejo in označijo perilo naših stanovalcev in jim ga dostavijo v sobe. Skrbijo tudi za delovna oblačila naših zaposlenih. Perice poleg tega vsak dan na nadstropja dostavljajo tudi posteljno perilo, ki ga perejo v zunanji pralnici.

 

Vsi zaposleni si, če je le mogoče, vzamemo čas za pogovor z našimi stanovalci, tako, da skupaj ustvarjamo pozitivno klimo.

Skip to content