Donacijska sredstva

Smo Dom starejših občanov Ljubljana – Šiška, neprofitni javni zavod. Že nekaj let naše stanovalce v prazničnem decembrskem času razveseljujemo z darilci. S pomočjo prijateljev in poslovnih partnerjev zbiramo donatorska sredstva.

 

V Domu tekom celega leta potekajo tudi različne delavnice, aktivnosti, vključujemo se v številne projekte, v katerih naši stanovalci sodelujejo in tako aktivno preživljajo svoj prosti čas.

Naša želja je v dom vpeljati čimveč aktivnosti in s tem omogočiti našim stanovalcem vseživljenjsko učenje in s tem kvalitetno in zanimivo bivanje pri nas. Ob teh aktivnostih stanovalce občasno tudi nagradimo.

 

Z donacijo v obliki materiala boste pomagali pri uresničitvi naših zastavljenih ciljev, s tem pa še večjo aktivno vključitev stanovalcev v domske dejavnosti, za kar vam bomo iz srca hvaležni, tako zaposleni v domu, kot tudi naši stanovalci.

 

Donatorska sredstva zbiramo tudi v obliki finančnih sredstev v namen nakupa daril, nagrad za naše stanovalce in sicer na TRR: 01100-6030266836, odprt pri UJP, Dunajska cesta 25, 1000 Ljubljana.

 

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo, tajništvo Doma: 01/51 31 634 ali e-pošta: info@domsiska.si.

 

Za vašo pomoč se vam iskreno zahvaljujemo in vam želimo veliko poslovnih uspehov v prihodnje.

 

Lep pozdrav,

 

mag. Simon STRGAR
direktor

Skip to content