30. 10. 2020

 

 

OBVESTILO

 

Spoštovani,

 

z veseljem vas obveščamo, da v Domu od včeraj 29. 10. nimamo več nobenega okuženega stanovalca, saj je ozdravela še zadnja okužena stanovalka. Skupno je bilo 11 stanovalcev s pozitivnim brisom na Covid-19. Žal so štirje od teh zaradi starosti in pridruženih obolenj umrli. Okužbo smo, s pomočjo vestnih in strokovnih zaposlenih, s sodelovanjem prav vseh stanovalcev in tudi vas svojcev ter s sodelovanjem z epidemiologi NIJZ in koordinatorji, uspešno zamejili izključno na enoto 1B na kateri je bival prvo okuženi stanovalec. V Domu od danes naprej nimamo več vzpostavljene »rdeče cone«.

 

Zdravstveno stanje tako stanovalcev kot zaposlenih še naprej redno spremljamo, saj se glede na epidemiološko situacijo zavedamo, da se lahko okužba hitro spet pojavi.

 

Dom ostaja po navodilih epidemiološke službe NIJZ do nadaljnjega še vedno ZAPRT ZA OBISKOVALCE, prav tako so odsvetovani ne nujni izhodi stanovalcev. Po protokolu pa bomo pričeli sprejemati nove stanovalce. Obiski so možni preko ograje na varni razdalji, obvezno z nameščeno masko. Vljudno naprošamo svojce, da se dostava paketov ne predaja direkt stanovalcem, ampak se za predajo dogovorite preko recepcije oz. socialne službe. Paketi naj bodo zgolj v originalni embalaži, ki jo lahko razkužimo.

Svojce naprošamo, da prevozov zaenkrat ne organizirajo sami. V kolikor mora stanovalec na pregled izven Doma, mu prevoz organiziramo s strani Doma.

 

Stanovalci lahko odhajajo v domski park, za njih je odprta domska Kavarna lepa Vida. Kavarna je odprta vsak dan od 7.00 do 15.00, mize in stoli so na varni razdalji. V Kavarni lepa Vida je možna nabava sadja, priboljškov in ostalih stvari, da ne bo potrebno odhajati v trgovino. Po posameznih nadstropjih organiziramo različne aktivnosti.

Ko stanovalec zapusti svojo sobo, mora med hojo obvezno uporabljati masko. V dvigalu se lahko naenkrat peljeta le dva stanovalca, ki morata držati varno razdaljo. Za izhode stanovalcev z vozički v parku  poskrbi osebje.

 

Za vse informacije smo vam na voljo telefonsko preko:

– recepcije: 01/51 31 630,

– socialne službe: Lea Horvat 01/51 31 632 ali Primož Krivec 01/51 31 640

– preko vodij timov:

  1. nadstropje: Barbara Smrkolj: 040/455 645,
  2. in 3. nadstropje: Muhamed Husić: 040/455 650,
  3. do 6. nadstropje: Marija Zajc: 040/455 644.

 

Stanovalce, zaposlene in svojce naprošamo za razumevanje trenutne situacije, potrpežljivost in za sodelovanje. Potrudili se bomo, da bo bivanje stanovalcem kljub danim omejitvam prijetno in čim manj stresno. Spremljate nas lahko preko FB strani in spletne strani Doma.

Še enkrat bi se rad zahvalil prav vsem zaposlenim, ki sproti dokazujejo, da so zelo strokovni, pripadni in jim je mar za stanovalce. HVALA!

Zadnja dva meseca sta bila za nas vse zelo naporna, tako psihično in fizično, zato bi na tem mestu izkoristil priložnost in apeliral na vse, da spoštujemo priporočene zaščitne ukrepe, s tem pa damo našemu zdravstvu možnost oskrbeti vsakega izmed nas ali naših dragih, ko in če bo potreboval kakršno koli nujno zdravniško pomoč.

 

Ostanite zdravi.

 

Ljubljana, 30. 10. 2020

 

Za stanovalce in zaposlene: Mag. Simon Strgar, direktor

 
 

 

 

12. 10. 2020

 

O B V E S T I L O

 

 

Spoštovani,

 

v Domu starejših občanov Ljubljana – Šiška beležimo do 12. 10. 2020  10 stanovalcev s pozitivnim brisom na Covid-19. Okužba je omejena izključno na enoto 1B. Enota tudi vnaprej ostaja siva cona. V preostalem delu Doma nismo zaznali nobene okužbe, zato bomo počasi pričeli normalizirati življenje. Okuženi so ali v rdeči coni Doma ali v bolnišnici. Zdravstveno stanje okuženih je stabilno in se počutijo dobro. Vsi svojci okuženih so obveščeni.

 

V sredo, 14. 10. 2020 v Domu starejših občanov Ljubljana – Šiška sproščamo režim in nekatere ukrepe v zvezi s Covid-19. Zdravstveno stanje stanovalcev in zaposlenih redno spremljamo.

 

Dom ostaja po navodilih epidemiološke službe NIJZ do nadaljnjega še vedno ZAPRT ZA OBISKOVALCE, prav tako so odsvetovani izhodi stanovalcev iz Doma. Novih sprejemov trenutno ne izvajamo.

 

V kolikor mora stanovalec na pregled izven Doma, mu prevoz organiziramo s strani Doma. Svojce naprošamo, da prevozov zaenkrat ne organizirajo sami. Vsak, ki zapusti Dom, podpiše izjavo o lastni odgovornosti, ob prihodu nazaj pa mora obvezno uporabljati masko.

 

V sredo, 14. 10. 2020, se bodo za stanovalce Doma ponovno odprla vrata domske Kavarne lepa Vida, prav tako tudi domski park (za stanovalce od 2. do 6. nadstropja). Kavarna bo odprta vsak dan od 7.00 do 15.00, mize in stoli bodo na varni razdalji. V Kavarni lepa Vida bo možna nabava sadja in ostalih stvari iz seznama. Po posameznih nadstropjih se bodo organizirale aktivnosti. Ko stanovalec zapusti svojo sobo, mora obvezno uporabljati masko. V dvigalu se lahko naenkrat peljeta le dva stanovalca, ki morata držati varno razdaljo. V domski restavraciji bodo obroke prejemali stanovalci, ki pri gibanju ne uporabljajo invalidskega vozička.

 

Stanovalce in svojce naprošamo za razumevanje trenutne situacije, potrpežljivost in za sodelovanje. Potrudili se bomo, da bo bivanje stanovalcem kljub danim omejitvam prijetno in čim manj stresno.

 

Ostanite zdravi.

 

S spoštovanjem,                                                                          

Ljubljana, 12. 10. 2020

                                                                   

mag. Simon STRGAR

direktor

 

 

   6. 10. 2020

 

O B V E S T I L O

 

Spoštovani,

 

v ponedeljek, 5. 10. 2020, smo v Domu ponovno testirali 52 stanovalcev. Brisi vseh stanovalcev so bili negativni. Po navodilih epidemiološke službe NIJZ bomo brise ponovno opravili v petek, 9. 10. 2020.

 

Zdravstveno stanje stanovalcev in zaposlenih redno spremljamo.

 

Dom po navodilih epidemiološke službe NIJZ do nadaljnjega ostaja ZAPRT ZA OBISKOVALCE, prav tako niso možni izhodi stanovalcev iz Doma. Novih sprejemov trenutno ne izvajamo. V kolikor mora stanovalec na pregled izven Doma, mu prevoz organiziramo s strani Doma. Svojce naprošamo, da prevozov zaenkrat ne organizirajo sami.

 

Ukrepe bomo sproščali v skladu z navodili pristojne epidemiološke službe NIJZ in ukrepi za preprečevanje širjenja nalezljivih bolezni.

 

Stanovalce in svojce naprošamo za razumevanje trenutne situacije, potrpežljivost in za sodelovanje. Potrudili se bomo, da bo bivanje stanovalcem kljub danim omejitvam prijetno in čim manj stresno.

 

Ostanite zdravi.

 

S spoštovanjem,                                                                          

Ljubljana, 6. 10. 2020

                                                                   

mag. Simon STRGAR

direktor

 

 

28. 9. 2020

 

O B V E S T I L O

 

Spoštovani,

 

obveščamo vas, da smo v Domu starejših občanov Ljubljana – Šiška v nedeljo, 27. 9. 2020 odvzeli brise 83 stanovalcem Doma in 37 zaposlenim. Z veseljem vam sporočamo, da so vsi brisi stanovalcev in zaposlenih, negativni, pozitiven test je bil pri študentki, ki pa ni imela stika s stanovalci.

 

Zdravstveno stanje zaposlenih in stanovalcev redno spremljamo in trenutno ne kažejo nobenih znakov okužbe.

 

Redno vas bomo obveščali o informacijah.

 

Ostanite zdravi.

   

Ljubljana, 28. 9. 2020

                                                                   

mag. Simon STRGAR

direktor

 

 

26. 9. 2020

 

O B V E S T I L O

 

Spoštovani,

 

v Domu starejših občanov Ljubljana – Šiška je bila v petek, 25. 9. 2020 potrjena okužba s Covid-19 pri eni zaposleni osebi in v soboto, 26. 9. 2020 pri enemu od stanovalcev. Takoj smo vzpostavili kontakt z epidemiološko službo NIJZ.

 

Stanovalcem, ki bivajo v istem nadstropju kot okuženi stanovalec in vsem zaposlenim, ki delajo v tem nadstropju ter vsem stanovalcem in zaposlenim, ki so bili z obema okuženima osebama v tesnejšem stiku, bodo v nedeljo zjutraj odvzeti brisi.

 

Zdravstveno stanje zaposlenih in stanovalcev redno spremljamo in trenutno ne kažejo nobenih znakov okužbe.

 

Zaradi poslabšanja epidemiološke slike v Mestni občini Ljubljana in pojava okužbe s Covid-19 v Domu so OBISKI od 26. 9. 2020 PREPOVEDANI, predvidoma za čas 14-ih dni oz. do razjasnitve epidemiološke slike v Domu.

Izhodi stanovalcev izven Doma starejših občanov Ljubljana – Šiška so prav tako prepovedani. Novih sprejemov stanovalcev trenutno ne izvajamo.

 

Svojce obveščamo, da bomo v prihodnje znova čimprej omogočili VIDEOKLICE in vas v prihajajočih dneh obvestili o načinu izvedbe.

 

Stanovalce in svojce naprošamo za razumevanje trenutne situacije, potrpežljivost in za sodelovanje. Potrudili se bomo, da bo bivanje stanovalcem kljub danim omejitvam prijetno in čim manj stresno.

 

Ostanite zdravi.

 

Ljubljana, 26. 9. 2020                                                                                   

 

mag. Simon STRGAR

direktor

 

 

16. 9. 2020

 

Spoštovani,

 

glede na slabšanje epidemiološke slike in hiter porast okužb s covid-19, priporočamo, da se za obiske svojcev odločate preudarno, predvsem pa, da se držite priporočil NIJZ.

 

Za obiske, ki potekajo znotraj stavbe Doma, je še vedno potrebna predhodna najava oz. se je potrebno za obisk dogovoriti: 051/218 650 (za dogovor lahko pokličete vsak dan od ponedeljka do petka med 9.00 in 14.00). Predhodna najava je potrebna tudi za obiske, ki potekajo izven stavbe Doma (v parku) in je pri tem obisku potrebna naša pomoč stanovalcu.

 

Ker smo s številom obiskov omejeni, svojce naprošamo, da se za obisk dogovorite maksimalno 3 x na teden (vsak stanovalec ima na teden maksimalno tri obiske), nam pa omogočite, da lahko zagotovimo enakovredne možnosti obiskov za vse stanovalce.

 

V hladnejših mesecih, ki prihajajo, obiski  zunaj stavbe Doma (terasa Kavarne lepa Vida, domski park) ne bodo več mogoči v takem številu, kot do sedaj in bo večje število obiskov potekalo znotraj stavbe Doma. V kolikor boste na obisk prišli v stavbo Doma, se je potrebno najaviti in podpisati izjavo o zdravstvenem stanju.

 

Od 1. oktobra 2020 bodo obiski znotraj stavbe Doma potekali v dopoldanskem času v delu domske restavracije, v popoldanskem času pa v prostorih dvorane Marjana.

Obiski potekajo najkasneje do 18.00, po tej uri je potrebno vse prostore Doma starejših občanov Ljubljana – Šiška (tako notranje, kot zunanje) zapustiti.

 

V kolikor obiskovalec odkloni oziroma ne upošteva priporočil za preventivo prenosa virusa SARS-CoV-2, se obisk lahko odkloni oziroma prekine.

 

Lep pozdrav

 

 

 

3. 9. 2020

 

Obvestilo

 

Včeraj, 2. 9. 2020, je bila v Domu starejših občanov Ljubljana – Šiška potrjena okužba s Covid-19 pri eni zaposleni osebi. Zaposlena oseba ni imela stikov s stanovalci. S sodelavci v enoti ni imela tesnejših stikov, z ostalimi zaposlenimi v Domu pa nobenih.

 

Od včeraj smo v rednih stikih z epidemiološko službo NIJZ. Ocenjujejo, da je možnost prenosa okužbe minimalna, zato nikomur ni bila odrejena karantena. Zdravstveno stanje zaposlenih in stanovalcev redno spremljamo.

 

Ponovno pozivamo obiskovalce Doma, da dosledno upoštevajo protokol obiskov v času koronavirusa in se držijo omejitev.

 

S spoštovanjem

 

 

 

31. 8. 2020

 

POMEMBNO OBVESTILO

 

Spoštovane obiskovalke in obiskovalci.

 

Vlada RS je v Ur. l. RS, št. 95/2020 z dne 7. 7. 2020 razglasila domove za stare za ogrožena območja. Slednje pomeni, da je potrebno v domovih izvajati preventivne zaščitne ukrepe, z namenom, da do okužbe z virusom Covid-19 ne bi prišlo.

 

Varovalni ukrepi veljajo za:

– ZAPOSLENE (dnevno merjenje temperature in spremljanje zdravstvenega stanja, uporaba zaščitne maske, razkuževanje)

– STANOVALCE (razkuževanje, upoštevanje higiene kašlja, spremljanje zdravstvenega stanja) in

– OBISKOVALCE (obvezna uporaba mask v notranjih prostorih, razkuževanje rok).

 

V ta namen so obiski v domovih še vedno v naprej dogovorjeni (za ležeče stanovalce in stanovalce, ki jih moramo pripraviti za obisk) in se pri obiskih upoštevajo preventivni ukrepi (merjenje temperature, izjava o zdravstvenem stanju – za vse dogovorjene obiske za vsak obisk, zaščitna maska, obiski v pretežni meri na zunanjih površinah). Ta uveljavljen način velja tudi v prihodnje.

 

Na obisk pridete le, če ste ZDRAVI, niste bili v stiku z okuženimi ali osebami v karanteni in če niste bili na rizičnem območju. Zaradi slabšanja epidemiološke slike vam ODSVETUJEMO OBISKE V NAŠEM DOMU VSAJ 14 DNI PO VRNITVI IZ TUJINE OZ. ČE STE BILI V TESNEM STIKU Z OSEBO, KI JE BILA V TUJINI OZ. JI JE BILA ODREJENA KARANTENA. Od vseh vas pričakujemo odgovorno vedenje tudi takrat, ko niste na obisku v Domu in seveda ob obisku upoštevanje vseh omejitev in priporočil, zapisanih v tem sporočilu.

Kot smo že večkrat zapisali, je virus Covid-19 zelo nepredvidljiv, zatorej je odgovornost na vseh nas, da se vedemo odgovorno in vsa priporočila v celoti upoštevamo. V primeru dodatnega slabšanja epidemiološke slike v okolju ali neupoštevanja omejitev s strani svojcev ali vnosa virusa v Dom bomo primorani uvesti strožje omejitve pri obiskih ali neposredne stike s stanovalci celo ponovno ukiniti.

 

Na obiske se lahko naročite na tel 051/218 650 od ponedeljka do petka med 9. in 14. uro.

 

Stanovalcem svetujemo, da območja Doma ne zapuščajo, če ni nujno potrebno. Svojcem in tudi stanovalcem, ki želijo območje Doma zapustiti z namenom obiskov, sprehodov in drugih osebnih razlogov, priporočamo in jih naprošamo, da izven okolja Doma maksimalno upoštevajo vse priporočene varovalne ukrepe.

 

Svojci, ki boste svoje sorodnike odpeljali izven Doma, sporočite preden pridete po svoje sorodnike vašo namero v socialno službo ali diplomirani medicinski sestri – vodji tima. Ob odhodu boste podpisali izjavo, da boste za vašega sorodnika varovalno poskrbeli kolikor je mogoče.

 

V naprej se zahvaljujem za upoštevanje preventivnih ukrepov in vas v upanju, da vsi ostanemo zdravi lepo pozdravljam,

mag. Simon Strgar, direktor.

 

 

24. 6. 2020

OBISKI STANOVALCEV

 

Spoštovani,

 

obveščamo vas, da bo od srede 1. 7. 2020 predhodna telefonska najava mogoča na novi telefonski številki 051/218 650.

 

Protokol obiskov naših stanovalcev do nadaljnjega ostaja enak. Stanovalci, ki so samostojni in se za obisk lahko dogovorijo sami, sprejemajo obiske zunaj doma oz. v dvorani Marjana, brez predhodne telefonske najave. Evidentiranje obiskovalcev bo potekalo preko domofona, ob vstopu v park doma. Stanovalca lahko zunaj doma obiščeta dve odrasli osebi.

 

Za vse ostale stanovalce (ležeče stanovalce in stanovalce, ki jih moramo pripraviti za obisk) je potrebna predhodna telefonska najava. Najava obiska je možna za najmanj en dan naprej in sicer vsak dan od ponedeljka do petka med 9. in 14. uro. Ob prihodu v Dom si je potrebno razkužiti roke, se vpisati na recepciji in ves čas obiska uporabljati svojo zaščitno masko. Na obisk v dom lahko naenkrat pride ena zdrava odrasla oseba.

 

Želimo vam prijetne trenutke ob obisku vaših najbližjih.

 

 

4. 5. 2020

PONOVNA MOŽNOST OBISKOV 

 

Spoštovani,

 

obveščamo Vas, da bodo obiski za stanovalce v Domu starejših občanov Ljubljana – Šiška ponovno mogoči od torka, 5. maja 2020 naprej.

 

Obiski so mogoči na podlagi predhodnega telefonskega dogovora pri socialnemu delavcu Primožu Krivcu (telefonska številka: 040/455 015). Predhodni telefonski dogovor je mogoč vsak dan od ponedeljka do petka med 9.00 in 14.00).

 

Obiski bodo potekali (po dogovoru) vsak dan med 9.00 in 17.00 in bodo lahko trajali največ pol ure.

Obiski so omejeni na eno zdravo (odraslo) osebo.

Naprošamo, da se obiskovalci držite ure dogovora in da pridete na obisk le v primeru, da ste ZDRAVI.

 

Obiski bodo potekali pri pomičnih stanovalcih v dvorani Marjana in v zunanjem delu Kavarne lepa Vida, pri nepomičnih stanovalcih pa v njihovi sobi.

 

Vsak obiskovalec mora imeti ob prihodu v Dom svojo masko, na vhodu si mora razkužiti roke in receptorju mora predati izjavo o svojem zdravju in odsotnosti znakov, ki bi nakazovali na morebitne simptome okužbe (izjavo lahko predhodno izpolnite že doma ali ob obisku pri receptorju).

 

V kolikor boste svojci stanovalcu karkoli prinesli (vnos pokvarljivih stvari ni mogoč), le-to pustite na recepciji, kjer bo moralo odležati tri dni.

 

Za vse nadaljnje informacije se obrnite na Krivec Primoža (socialna služba).

 

Želimo vam veliko prijetnih trenutkov ob obisku svojih dragih.

 

 

17. 4. 2020

Pisane cvetlice v naravi že oznanjajo pomlad. V naš Dom so nam danes del te pomladi prinesli iz podjetja Gardenia Ars florae, d.d., ki so s svojo donacijo pisanih cvetlic, stanovalce in zaposlene razveselili in nam polepšali dan. Vsepovsod je prijetno vonjati cvetlice, ki nam rišejo nasmeh na obrazih.

 

Hkrati vam sporočamo, da smo še vedno zdravi in polni optimizma, da čimprej zaživimo po starem in vonj cvetlic užijemo tudi izven mej našega Doma.

 

 

9. 4. 2020

 

Še vedno smo zdravi in to vam sporočamo z največjim veseljem.
Ustvarjamo pirhe in vam v teh dneh želimo prijazne in predvsem zdrave Velikonočne praznike. Četudi nekateri tokrat ne bomo s svojimi najbližjimi, smo z mislimi še toliko bolj povezani in skupaj.

     

 

2. 4. 2020

Dragi svojci,

z veseljem vam sporočamo, da vztrajamo in smo še vedno vsi zdravi.

Preventivno smo opravili 11 brisov na COVID -19  in z veseljem sporočamo, da so bili vsi negativni.

Pogrešamo vas in komaj čakamo, da se bomo zopet srečali in družili.

Do takrat pa ostanite doma in ostanite zdravi.

 

 

31. 3. 2020

Z veseljem vam sporočamo, da smo v Domu starejših občanov Ljubljana-Šiška še vedno zdravi in delali bomo na temu, da tako ostane tudi v prihodnje.

 

V teh posebnih časih, ko smo tako z gibanjem, kot tudi druženjem, zelo omejeni, nam nasmeh na obrazih razveseljujejo naši svojci, s katerimi se lahko vidimo preko aplikacije Viber. Tudi naši stanovalci se počasi navajajo na to sodobno tehnologijo.

 

Ostanite zdravi tudi vi in pazite nase!

 

 

27. 3. 2020

 

VIBER KLEPET

Veliko nam pomeni, da se naši stanovalci v Domu starejših občanov Ljubljana - Šiška dobro počutijo. 
Trudimo se, da ohranjamo zdravje na prvem mestu. Ker pa se zavedamo, da je bližina svojcev neprecenljiva, 
v danih razmerah pa je to žal onemogočeno, lahko do svojega svojca stopite v kontakt preko vašega telefona in aplikacije Viber. 
Spodaj so navedene telefonske številke na katere lahko pišete za posamezno nadstropje, v katerem biva vaš svojec.


Navodila za aplikacijo Viber:

* Vklopite internet in poiščete aplikacijo - trgovina Google Play

* V iskalnik aplikacij vpišite Viber in namestite aplikacijo - pritisnite Namesti. Ko se aplikacija namesti, pritisnite Odpri.

* Strinjajte se s pogoji aplikacije (Dovoli). Aplikacija vas bo vodila skozi korake namestitve.

* V zgornjem desnem kotu pritisnite ikono za dodajanje kontakta (Add contact) in vpišite slednjo številko (spodaj), ki smo vam jo
posredovali.

* Prek sporočila (Chats) nam napišite izbranega stanovalca, s katerim bi želeli video klepet in številko njegove sobe.

* V času pogovorov od ponedeljka do petka (dopoldan 9.00 - 10.30 ali popoldan 13.30 - 14.30) vas bomo mi prek Viber 
poklicali in se boste lahko pogovorili in videli s stanovalcem.

(Pozor: pomembno je, da ste v času pogovorov dosegljivi na Viber aplikaciji.)

S pogovori preko aplikacije Viber pričnemo v ponedeljek, 30. 3. 2020.


Telefonske številke:

-051/218 648 (1. in 2. nadstropje)

-051/218 650 (3. in 4. nadstropje)

-051/218 658 (5. in 6. nadstropje)


Želimo vam čimveč prijetnih trenutkov preko telefona, v upanju, da bo vse to kmalu za nami in se bomo lahko znova čimprej objeli.

Ostanite doma, ostanite zdravi.

 

18. 3. 2020

 

Zdravje posameznika je najpomembnejše in vsi si prizadevamo, da ostajamo zdravi. Iz Doma starejših občanov Ljubljana – Šiška sporočamo, da nam to še vedno uspeva.

 

Po Domu po nadstropjih potekajo družabne aktivnosti, tako, da si stanovalci kljub posebnim in drugačnim časom, zapolnijo dan, hkrati pa so kreativni in zadovoljni. Nekateri stanovalci se predajajo toplim sončnim žarkom, lovijo D vitamin, ki je v tem času še posebej dobrodošel in uživajo v domskem parku.

 

Še vedno velja navodilo, da se svojci za informacije o stanovalcih, obrnejo na, v dopoldanskem času, Vodje timov:

  1. nadstropje: Barbara Smrkolj 040/455 645

      2., 3. nadstropje: Muhamed Husić 040/455 650

      4., 5. in 6. nadstropje: Marija Zajc 040/455 644

popoldan, zvečer in med vikendi na dežurno številko: 040 455 646.

 

Tisti, ki lahko, ostanite doma, pazite nase in ostanite zdravi, da se bomo lahko čimprej družili in uživali v družbi drug drugega.

 

Svojci nas lahko spremljate tudi na našem fb profilu.

 

S prijaznimi pozdravi.

 

GALERIJA SLIK

 

12. 3. 2020

 

Kljub POPOLNI PREPOVEDI OBISKOV v Domu starejših občanov Ljubljana – Šiška sporočamo svojcem, da življenje v Domu poteka normalno. V Domu potekajo družabne aktivnosti, aktivnosti fizioterapije in delovne terapije po nadstropjih. Stanovalci se počutijo dobro in ukrep prepovedi obiskov sprejemajo z razumevanjem. Stanovalci se lahko sprehajajo v parku, prav tako se lahko družijo v domski kavarni.

Za razumevanje in podporo pri zaščiti naših stanovalcev se vam zahvaljujemo.