Galerija slik dogodkov

V času epidemije, ko je gibanje naših stanovalcev omejeno zgolj na njihovo sobo ali na nadstropje, ko na dnevnem redu ni aktivnosti, na katerih smo se tako radi srečevali v avli ali parku doma, aktivnosti s stanovalci potekajo večino individualno ali omejeno na skupino v posameznem nadstropju.

 

Ker si zaposleni prizadevamo, da je življenje naših stanovalcev kljub omejitvam, še vedno zanimivo in veselo, skupaj igramo številne igre, ustvarjamo iz različnih materialov, telovadimo, stanovalci pa tudi veliko berejo, pišejo, se rekreirajo na sobnih kolesih in green platu, včasih pa zgolj skozi okno opazujejo čudovite barve jeseni.

 

Ker je to čas, ko se naši stanovalci veliko gibljejo in družijo z osebami v istem nadstropju, je to lahko tudi priložnost, da bolje spoznajo svojega soseda in navežejo morebiti nove stike, za katere prej ni bilo časa.

 

Stanovalcem skušamo narediti lepši dan, v želji, da se bomo lahko čimprej znova svobodno gibali, ko bomo lahko sneli maske in videli nasmeh na sosedovem obrazu.

 

Skip to content