Galerija slik dogodkov

V petek, 29. 3. 2013, so nas obiskale članice, ki obiskujejo pomladitveni chi gong in plese v krogu, v Dnevnem centru aktivnosti Kunaverjeva.

Predstavile so nam trenutno najbolj obiskano aktivnost v njihovem centru, ki poteka enkrat tedensko po uro in pol. Plese v krogu obiskujejo zaenkrat samo gospe.

Plesi v krogu ali plesi za telo in dušo, v nas spodbujajo radost in veselje do življenja, počutimo se mlajši in bolj gibki, smo v globjem stiku s seboj in z bližnjimi. Prinašajo nam čudovito glasbo in veliko sveže energije, so lahkotni, igrivi in radostni, primerni za vse generacije. Za ples ne potrebujemo partnerja. Koraki so enostavni in se jih pred vsakim novim plesom naučimo, zato predhodnjega znanja ne potrebujemo.

Gospe so nam odplesale nekaj različnih koreografij in bilo je videti, še bolj pa čutiti, da v plesu uživajo. Z njimi so se zavrtele tudi nekatere naše stanovalke.

S plesi v krogu, petjem in čokoladnimi velikonočnimi jajčki smo skupaj s stanovalci pozdravili prihajajoče praznike, ter željo, da nas kmalu znova obiščejo.

Skip to content