Galerija slik dogodkov

V mesecu maju so naše stanovalce razveseljevali  številni glasbeni gosti, ki so izvedli svoje nastope v parku Doma. V torek, 5. maja, nas je prva med njimi obiskala operna pevka Irena Yebuah Tiran s svojim soprogom. Skupaj sta nam v parku odpela nekaj pesmi in nas popeljala v čas, ko so bili takšni obiski v našem Domu pogosti. Obema smo zelo hvaležni za obisk in nastop, ki smo ga nekateri spremljali v parku, spet drugi na terasi, oknih sob ali balkonih Doma.

 

V drugi polovici maja pa so nas večkrat obiskali člani pevskih zborov Slovenske Filharmonije in trobilni kvintet Simfoničnega orkestra RTV Slovenija.

 

V četrtek, 21. maja, so nas s svojim obiskom razveselile članice ženskega pevskega zbora Slovenske Filharmonije, v ponedeljek, 25. maja pa člani moškega pevskega zbora Slovenske filharmonije. Tudi mi smo zapeli z njimi.

 

V torek, 26. maja je naša domska terasa ponovno na polno zaživela. V gosteh smo imeli trobilni kvintet Simfoničnega orkestra RTV Slovenija, ki nas je očaral, v sredo, 27. maja mešani pevski zbor Slovenske filharmonije, ki nas je s svojimi glasovi popolnoma prevzel, v četrtek 28. maja pa je set majskih nastopov v domskem parku zaključil g. Miloš Simić na violini (iz Slovenske filharmonije).

 

Hvala vsem za čudovite nastope, ki so nam polepšali  dneve.

Skip to content